Archivos

Categorías

  • No hay categorías

Liderat per l’arquitecte Pep Martínez, l’equip humà de PM Arquitectura ha anat creixent de forma proporcional a l’activitat desenvolupada, integrant progressivament diferents perfils professionals segons les demandes dels nostres clients: disseny i construcció ecoeficients, criteris mediambientals, especialització en tramitacions administratives, etc.

PM Arquitectura és un conjunt de diverses persones que funciona en règim col·laboratiu. Sota la direcció de Pep Martínez, un equip específic per a cada projecte estableix una conversa permanent amb el client per tal d’oferir un excel·lent nivell de servei en base als valors que ens identifiquen.

A més PM Arquitectura manté una estructura oberta en continu creixement de consultors i  col·laboradors externs que inclou tots els camps del coneixement tècnic aplicat així com l’enginyeria ambiental, paisatgisme i recursos culturals i teòrics. Una filosofia de treball  que permet integrar professionals especialitzats d’acord amb les necessitats particulars de cada projecte.

El resultat és un treball que transmet essencialitat, que conté la complexitat i la densitat d’una obra resolta fins a l’últim detall, amb la finalitat de crear un espai on es desitgi viure.